Hoe werkt het bij Wielzicht?

 

Kleinschalig

Wij zijn van mening dat kleinschaligheid één van de belangrijkste ingrediënten is voor een dag waar je het meeste uit jezelf en/of samen met de anderen haalt. . Van te voren vindt er een kennismaking of een 'proef-dagdeel' plaats; naar aanleiding van deze kennismaking kun je beslissen of wij de plek zijn waar jij je prettig voelt/kan voelen!

Begeleiding

Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring in het (individueel) begeleiden van activiteiten voor kinderen/jongeren die om wat voor reden dan ook minder goed deel kunnen nemen in het reguliere circuit.

Bij ons draait het om: Ritme, Ruimte en Respect voor elkaar. Dit hebben we vorm gegeven in ons logo en vormt de leidraad voor onze manier van begeleiding.

Dagen

We bieden dagbesteding aan op de zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Wil je weten of er plek is voor de zaterdagen? Neem dan contact op via de mail; info@wielzicht.nl
In de schoolvakanties is bij genoeg belangstelling de mogelijkheid tot dagbesteding op maandag, woensdag en vrijdag.

Wielplan

Samen stellen we een overzichtelijk, persoonlijk, plan op waarin we de werkzaamheden, activiteiten en doelen vastleggen. Dit plan noemen we het Wielplan. Op een overeengekomen tijd evalueren we dit plan om zo desgewenst ons aanbod aan te kunnen passen.

Betaling

Betaling vind plaats middels het Persoons Gebonden Budget. Heb je (nog) geen PGB indicatie en ben je van mening hiervoor in aanmerking te komen? Dan kun je die aanvragen via de eigen gemeente, zij bekijken dan welke indicatie je voor in aanmerking komt.